Γερεβάν
logo armenia365
Μουσεία & Τέχνες

Τουριστικός Οδηγός για την Αρμενία
Μουσείο Aram Khachaturian

Μουσείο Aram Khachaturian

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Το Μουσείο Aram Khachaturian άνοιξε στο Γερεβάν, στην Αρμενία το 1982 και είναι αφιερωμένο στην έκθεση των προσωπικών αντικειμένων του αρμένιου συνθέτη, καθώς και στην έρευνα και τη μελέτη των έργων του.

Δεδομένου ότι η ιδέα του μουσείου ήρθε στη δεκαετία του 1970, ο ίδιος ο Khachaturian συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό του. Στην πραγματικότητα, ο συνθέτης άφησε κληρονομιά τα χειρόγραφα, τα γράμματα, το πιάνο του, διάφορα αναμνηστικά και προσωπικά αντικείμενα και δώρα στο ίδρυμα.

Το κτίριο αποτελεί επέκταση του σπιτιού όπου ο συνθέτης Aram Khachaturian έμενε κάθε φορά που επισκεπτόταν την πρωτεύουσα της Αρμενίας. Βρίσκεται στην οδό Zarobyan 3 στο Γερεβάν.

Το πολυώροφο κτίριο στεγάζει μια ενδιαφέρουσα αίθουσα συναυλιών (με ένα συναυλιακό πιάνο Bechstein). Στεγάζει επίσης μια πλούσια βιβλιοθήκη CD και ένα εργαστήριο για την συντήρηση και επισκευή βιολιών.

Το μουσείο διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με αρμένιους μουσικούς και συνθέτες και έχει δεσμευτεί να προάγει τη μουσική στην Αρμενία. Δημοσιεύει επίσης μια σειρά βιβλίων.

Website: www.khachaturian.am

Ετικέτες: yerevan, μουσείο

BLOG

Πετάμε για Αρμενία με Aegean Airlines

LOW FARE CALENDAR

Βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας.
Αναζητήστε ημερομηνίες έως και 11 μήνες μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνωρίστε τους αρχαίους θρύλους

και τις βιβλικές ιστορίες της Αρμενίας