ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΓΕΡΕΒΑΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ


Μοναδικό ταξίδι στο Νότιο Καύκασο
Η Αρμενία απέχει από την Ελλάδα περίπου 2.000 χιλιόμετρα και τα χερσαία της σύνορα είναι κλειστά με την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Δυτικής Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης, που συνορεύει με την Τουρκία προς τα δυτικά, τη Γεωργία στα βόρεια, το de facto ανεξάρτητο Αρτσάχ και το Αζερμπαϊτζάν προς τα ανατολικά, και το Ιράν στο νότο.
Η γρήγορη επιλογή

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Ο πιο εύκολος, ασφαλής και σύντομος τρόπος ειναι αεροπορικώς με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα για Γερεβάν. Δύο τουλάχιστον εβδομαδιαίες πτήσεις με διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά μεταξύ Αθήνας και αεροδρομίου Zvartnots.

Εναλλακτικά μπορείτε να πετάξετε με Aegean για Τιφλίδα στη Γεωργία και από εκεί οδικώς για Αρμενία.

Για 10η συνεχή χρονιά, η AEGEAN αποτελεί μια από τις αγαπημένες αεροπορικές εταιρείες των επιβατών, απoσπώντας τον τίτλο της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας της Ευρώπης για το 2019.
Skytrax World Airline Awards
Η εναλλακτική επιλογή

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτελείται τουλάχιστον ένα δρομολόγιο την εβδομάδα με λεωφορείο ελληνικού τουριστικού πρακτορείου (Aslanidis tours), σε ένα ταξίδι συνολικής διάρκειας περίπου 40 ωρών.

Κωνσταντινούπολη, Τραπεζούντα, Μπατούμι, Τιφλίδα είναι μερικές από τις πόλεις σε αυτό το ταξίδι δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα και τον Πόντο.

Χρήση Internet

Αναζητήστε και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέσω ίντερνετ για μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερες τιμές.

Προσφορές

Επωφεληθείτε από διαθέσιμες προσφορές και προ-αγοράστε εισιτήρια έως και 30% έκπτωση ή μέσω εκπτωτικών κωδικών με όφελος έως και 30 ευρώ στην τιμή του εισιτηρίου.

Περίοδος Ταξιδιού

Επιλέξτε περίοδο off season για μεγαλές εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και στα έξοδα διαμονής.

Αποσκευές

Προσοχή με την επιλογή να ταξιδέψετε Go Light, μιας και τα αντικείμενα που πιθανόν να αγοράσετε στην Αρμενία θα αυξήσουν κατά πολύ το βάρος των αποσκευών σας στην επιστροφή.

Πετάμε για Αρμενία με Aegean Airlines

LOW FARE CALENDAR
Βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας
Armenia365 © 2020
ταξίδι αρμενία | ξενοδοχεία γερεβάν | πτήσεις αρμενία | car rental αρμενία | μνημεία αρμενία | αξιοθέατα αρμενία | μουσεία αρμενία | tours αρμενία