Πως να ταξιδέψω


Μοναδικό ταξίδι στο Νότιο Καύκασο
Η Αρμενία απέχει από την Ελλάδα περίπου 2.000 χιλιόμετρα και τα χερσαία της σύνορα είναι κλειστά με την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Δυτικής Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης, που συνορεύει με την Τουρκία προς τα δυτικά, τη Γεωργία στα βόρεια, το de facto ανεξάρτητο Αρτσάχ και το Αζερμπαϊτζάν προς τα ανατολικά, και το Ιράν στο νότο.
Η γρήγορη επιλογή

Με αεροπλάνο

Ο πιο εύκολος, ασφαλής και σύντομος τρόπος ειναι αεροπορικώς με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα για Γερεβάν. Δύο τουλάχιστον εβδομαδιαίες πτήσεις με διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά μεταξύ Αθήνας και αεροδρομίου Zvartnots.

COVID-19
Λόγω περιοριστικών μέτρων αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πτήσεις Ελλάδα - Αρμενία.
Χρήση Internet
Αναζητήστε και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μόνοι σας μέσω ίντερνετ για μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερες τιμές.
Προσφορές
Επωφεληθείτε από διαθέσιμες προσφορές και προ-αγοράστε εισιτήρια έως και 40% έκπτωση ή μέσω εκπτωτικών κωδικών.
Περίοδος Ταξιδιού
Επιλέξτε περίοδο 'off season' για ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια αλλά και στα έξοδα διαμονής.
Αποσκευές
Προσοχή με την επιλογή εισιτηρίων 'Light', μιας και τα αντικείμενα που πιθανόν να αγοράσετε θα αυξήσουν κατά πολύ το βάρος των αποσκευών σας στην επιστροφή.
Η εναλλακτική επιλογή

Με λεωφορείο

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτελείται τουλάχιστον ένα δρομολόγιο την εβδομάδα με λεωφορείο ελληνικού τουριστικού πρακτορείου (Aslanidis tours), σε ένα ταξίδι συνολικής διάρκειας περίπου 40 ωρών.

Κωνσταντινούπολη, Τραπεζούντα, Μπατούμι, Τιφλίδα είναι μερικές από τις πόλεις σε αυτό το ταξίδι δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα και τον Πόντο.

COVID-19
Λόγω περιοριστικών μέτρων αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οδική σύνδεση Ελλάδα - Αρμενία.
ARMENIA365.COM ©
ταξίδι αρμενία | ξενοδοχεία γερεβάν | πτήσεις αρμενία | car rental αρμενία | μνημεία αρμενία | αξιοθέατα αρμενία | μουσεία αρμενία | tours αρμενία