Γερεβάν
logo armenia365
Discover & Experience

Τουριστικός Οδηγός για την Αρμενία

Σχετικά με εμάς

Το Armenia365.com αποτελεί έναν ιστότοπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κύριο στόχο να παρουσιάσουμε την Αρμενία ως τουριστικό προορισμό στους έλληνες επισκέπτες.

Παρέχουμε πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα σχετικά με ταξίδια τουρισμού και διακοπές στην Αρμενία, αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος, διαμονή, ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διασκέδαση, δραστηριότητες, προτάσεις, θέρετρα κλπ.

Αποτελεί δημιουργία της NETIX GR (www.netix.gr) και είναι μέρος της πρωτουβουλίας GRE-ARM Initiative.

Όροι Χρήσης

Το Armenia365.com καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η περιγραφή και το περιεχόμενο σε κάθε σελίδα του ιστότοπου είναι σωστές.

Ωστόσο, δεν αναλαμβάνει ευθύνη για λάθη, παραλείψεις εξαιτίας ανθρώπινου λάθους, εσφαλμένων δεδομένων ή πληροφοριών στον παρόν ιστότοπο για τυχόν απώλειες ή ζημίες που μπορεί να προκύψουν λόγω αυτών των δεδομένων.

Το Armenia365.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων URL.

Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον παρόν ιστότοπο για προσφορές και τιμές που αφορούν ξενοδοχείο και διαμονή, αεροπορική εταιρεία και εισιτήρια, εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και ξεναγήσεις παρέχονται από εξωτερικές ιστοσελίδες / τρίτους.

Το Armenia365.com δεν συμμετέχει σε καμία τιμολογιακή πολιτική ή σε οποιαδήποτε προσφορά ή παροχή υπηρεσίων μεταφοράς, τουρισμού, εστίασης κλπ.

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους και ρητά δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τους όρους που διέπουν αυτόν τον ιστότοπο.

BLOG

Πετάμε για Αρμενία με Aegean Airlines

LOW FARE CALENDAR

Βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας.
Αναζητήστε ημερομηνίες έως και 11 μήνες μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνωρίστε τους αρχαίους θρύλους

και τις βιβλικές ιστορίες της Αρμενίας