Γερεβάν
logo armenia365
Discover & Experience

Τουριστικός Οδηγός για την Αρμενία
Νυχτερινή Ζωή στην Αρμενία

Νυχτερινή Ζωή στην Αρμενία

Στο Γερεβάν θα βρείτε χιλιάδες μπαρ, παμπ, κλαμπ και νυχτερινά κέντρα, κλειστού τύπου, ειδικότερα κατά τη χειμερινή περίοδο. Το καλοκαίρι, τα πιο δημοφιλή μέρη για να απολαύσετε ένα ποτό είναι οι υπαίθριες καφετέριες και τα καφέ-εστιατόρια γύρω από την Όπερα, την κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας (Republic Square) και την οδό Πούσκιν (Pushkin Street).

Τα περισσότερα μέρη διασκέδασης βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και κυμαίνονται από σύγχρονα club και bar, κλαμπ καμπαρέ, μέχρι εξωτικά κλαμπ σοβιετικού στιλ και κλαμπ καραόκε.

Αρκετά καταστήματα φιλοξενούν τοπικά συγκροτήματα που παίζουν διάφορα είδη μουσικής, από soft jazz μέχρι hard rock. Μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ διοργανώνουν συχνά events με καλλιτέχνες και DJs από την Ευρώπη ή τη Ρωσία.

Στην πρωτεύουσα θα βρείτε αρκετά μικρού μεγέθους καζίνο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Οι παραστάσεις της Όπερας, του θεάτρου και του μπαλέτου είναι υψηλού επιπέδου και τα εισιτήρια πολύ φτηνά. Συχνά υπάρχουν συναυλίες στη Φιλαρμονική, Αίθουσα Μουσικής Δωματίου και Όπερα & Μπαλέτο του Γερεβάν.

Η λαϊκή μουσική (φολκ), που χαρακτηρίζεται από την duduk (ξύλινο όργανο, κάτι σχετικό σε φλογέρα και κλαρίνο) οργανώνονται συχνά σε παραδοσιακά αρμενικά εστιατόρια και άλλους τουριστικούς χώρους. 

BLOG

Πετάμε για Αρμενία με Aegean Airlines

LOW FARE CALENDAR

Βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας.
Αναζητήστε ημερομηνίες έως και 11 μήνες μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνωρίστε τους αρχαίους θρύλους

και τις βιβλικές ιστορίες της Αρμενίας