Οι καλύτερες εφαρμογές για υπηρεσίες taxi στο Γερεβάν

Οι καλύτερες εφαρμογές για υπηρεσίες taxi στο Γερεβάν

14 Ιουλίου 2019

Το Γερεβάν είναι μια σύγχρονη πόλη, όπου οι τουρίστες αισθάνονται άνετα. Έχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζονται για μια άνετη διαμονή.

Οι μεταφορές στην πρωτεύουσα της Αρμενίας λειτουργούν ομαλά, τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές δημόσιες συγκοινωνίες, τις υπηρεσίες ταξί και τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια στον τομέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ταξί online, υπάρχει δυναμική ανάπτυξη. Αυτό είναι πολύ βολικό για μετακινήσεις τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες που χρησιμοποιούμε αντίστοιχες υπηρεσίες (Beat, Uber κλπ), ενώ λύνεται και ένα μεγάλο πρόβλημα με την γλώσσα, αφού οι περισσότεροι συνεργαζόμενοι οδηγοί ομιλούν και αγγλικά.

Άλλα βασικά πλεονεκτήματα είναι τα μοντέρνα και άνετα αυτοκίνητα, η άψογη εξυπηρέτηση, η καθαριότητα, η ασφάλεια και εμπειρία των οδηγών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

Οι κυριότερες υπηρεσίες ταξί που λειτουργούν στο Γερεβάν:

gg Taxi

Το gg taxi είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία ταξί online στην τοπική αγορά (αρμενική εταιρεία), η οποία δραστηριοποιείται όχι μόνο στο Γερεβάν αλλά και σε όλη την Αρμενία και την γειτονική Τιφλίδα (Γεωργία). Η υπηρεσία θεωρείται ως η ταχύτερη. Ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι περίπου 5 λεπτά. Είναι η μόνη υπηρεσία online ταξί που προσφέρει και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης. Η διαδρομή του αυτοκινήτου εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή στον χάρτη. επίσης εμφανίζεται το μοντέλο αυτοκινήτου, ο αριθμός κυκλοφορίας, το όνομα του οδηγού και ο αριθμός τηλεφώνου.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Play Store και στο App Store, και είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ρωσικά, Αρμενικά και Γεωργιανά.


Yandex TAXI

Μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες online ταξί στη Ρωσία, η Yandex, μπήκε στην αρμενική αγορά η οποία προσφέρει χαμηλότερες τιμές για μια μετακίνηση καθώς και επιπρόσθετες υπηρεσίες. Το κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι η γρήγορη αναζήτηση του πιο κοντινού αυτοκινήτου χωρίς την κλήση προς τον μεταφορέα-οδηγό. Περισσότερα από 250 αυτοκίνητα συμμετέχουν στην υπηρεσία. Αφού παραγγείλετε ένα ταξί, στην οθόνη εμφανίζονται οι πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο (μοντέλο, αριθμός, όνομα οδηγού και αριθμό τηλεφώνου). Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία που παρακολουθεί την διαδρομή του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Play Store και στο App Store, και είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα ρωσικά.


Rocket Taxi

Η Rocket.Taxi (TaxoLine) είναι μία από τις πρώτες υπηρεσίες που ξεκίνησαν να προσφέρουν την ευκαιρία να βρείτε ταξί online στη χώρα. Εκτός από τη χρήση της εφαρμογής για smartphones, μπορείτε να κάνετε online παραγγελίες και στον ιστότοπο https://www.taxoline.am

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Play Store και στο App Store, και είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα ρωσικά.

ARMENIA365.COM ©
ταξίδι αρμενία | ξενοδοχεία γερεβάν | πτήσεις αρμενία | car rental αρμενία | μνημεία αρμενία | αξιοθέατα αρμενία | μουσεία αρμενία | tours αρμενία